سرو انواع کیک خوشمزه را می توان پایه ثابت همه کافی شاپ ها دانست که طرفداران زیادی دارد. سرو یک تکه کیک در کافی شاپ به عنوان میان وعده و یا در نوبت صبح به همراه یک نوشیدنی دلچسب، تجربه ای لذیذ و به یاد ماندنی را در ذهن مشتری رقم خواهد زد. در واقع به تمام کیک هایی که در منوی کافی شاپ ها می بینید، کیک کافی شاپ می گویند که می تواند شامل انواع کیک شکلاتی، کیک میوه ای یا کیک وانیلی و دیگر کیک ها باشد. ممکن است با شنیدن کیک کافی شاپی اولین چیزی که به ذهن شما برسد، تنها نوعی کیک به همراه خامه و سس شکلاتی باشد. در این رابطه باید بگوییم که در کافی شاپ ها انواع مدل کیک های خوشمزه و دلچسب به همراه نوشیدنی های مخصوص و مناسب سرو می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع کیک کافی شاپ و طرز تهیه آنها آشنا کنیم.
لیست انواع کیک های کافی شاپی
در ادامه لیست انواع کیک کافی شاپ را ارائه می دهیم.
- کیک های شکلاتی
- کیک های تیرامیسو
- کیک بستنی
- کیک شارلوت
- کیک های گردویی
- کیک هویج
- کیک های روسی
- کیک های اسفنجی
- کیک های فنجانی یا همان کاپ کیک ها
- کیک های مغزدار
هر کدام از کیک های نام برده شده در لیست انواع کیک کافی شاپ، به تنهایی دارای انواع مختلفی هستند که شما می توانید با توجه به ذائقه خود و به همراه نوشیدنی های گرمی مثل هات چاکلت، نسکافه، چای و… آنها را نوش جان کنید. هر یک از کیک های موجود در این لیست، طرفداران خاص خود را دارند و در واقع جز جدا نشدنی کافه ها محسوب می شوند. برخی از مشتریان با دیدن اسم انواع کیک کافی شاپی در منوی کافه ها می خواهند ترکیبات تشکیل دهنده آنها را نیز بدانند. در ادامه به معرفی پر طرفدارترین و محبوب ترین کیک های کافی شاپ و طرز تهیه آنها می پردازیم.
کیک شکلاتی کافی شاپی+ طرز تهیه آن
کیک های شکلاتی تقریبا در منوی تمام کافه ها مشاهده می شود. در میان انواع کیک کافی شاپ، این مدل کیک پر طرفدار با اضافه کردن شکلات و کاکائو مزه فوق العاده ای به خود می گیرد که سرو هر تکه از آن بسیار دلچسب خواهد بود. کیک های شکلاتی در انواع خیس و خشک در منوی کافه ها وجود دارند که خوردن آنها با چای و نسکافه در یک عصر پاییزی، خاطرات فراموش نشدنی را برای شما رقم می زنند.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
- آرد سفید یک پیمانه
- تخم مرغ سه عدد
- شیر پرچرب ولرم و یا خامه صبحانه نصف پیمانه
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای ۵۰ گرم
- شکر نصف پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
مرحله اول: ابتدا مواد خشک کیک شکلاتی مثل آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و سپس دو الی سه بار این مواد را با هم الک کنید. پس از آن شکلات تخته ای را ذوب کرده و در جای گرم نگه دارید تا دوباره سفت نشود.
مرحله دوم: در این مرحله درون یک ظرف کره و شکر را بریزید و سپس همزن را روی دور تند بگذارید و مواد را پنج دقیقه هم بزنید تا به حالت کرمی برسد. حال تخم مرغ ها را اضافه کنید و با مواد قبلی خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا یک دست شود.
مرحله سوم: در مرحله سوم از پخت این کیک کافی شاپی، شیر پرچرب ولرم یا خامه صبحانه را با مواد ترکیب کنید و با هم زن به خوبی هم بزنید. سپس شکلات تخته ای ذوب شده را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا ترکیب کاملا یکنواخت شود. در این مرحله فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
مرحله چهارم: در مرحله چهارم تهیه این کیک کافی شاپی، نوبت به اضافه کردن مواد خشک الک شده می رسد. این مواد را کم کم اضافه کنید و به اندازه کافی هم بزنید تا ترکیب مورد نظر یک دست شود. دقت داشته باشید که بیش از حد مواد را هم نزنید چون ممکن است کیک به خوبی پخته نشود و پف نکند.
مرحله پنجم: کف قالب کیک را با روغن چرب کنید و درون آن کاغذ روغنی بگذارید و سپس مواد کیک را درون قالب بریزید و در طبقه سوم فر قرار دهید و چهل دقیقه زمان دهید تا کیک شما آماده شود. برای اینکه کیک کافی شاپی نرم و خوشمزه ای داشته باشید بهتر است روی آن گاناش بریزید.
برای درست کردن گاناش به ۵۰ گرم خامه صبحانه و ۵۰ گرم شکلات تخته ای تلخ نیاز دارید. خامه و شکلات را درون کاسه ای رویی گرم و با هم ترکیب کنید. سپس آن را روی کیک بریزید تا کیک نرم و خوش بافتی بدست آید.
کیک بستنی کافی شاپی، ستاره پر طرفدار کافه ها + طرز تهیه آن
کیک بستنی یک ترکیب فوق العاده در کافی شاپ ها است که نظر هر مشتری را به خود جلب می کند. این مدل کیک معمولا در دو نوع کیک بستنی خشک و کیک بستنی نرم تهیه می شود. شما با رفتن به یک کافه، با انواع کیک های کافی شاپی رنگارنگ و خوشمزه مواجه می شوید که می توانید طبق ذائقه خود دست به انتخاب آنها بزنید.
کیک بستنی خشک؛ در این مدل کیک کافی شاپی، بستنی سرد در لابه لای کیک خشک قرار می گیرد.
کیک بستنی نرم؛ در درست کردن این نوع کیک بستنی از کرم های بستنی و کیک خیس استفاده می گردد.
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی
- کیک ساده یا شکلاتی یک عدد
- بستنی وانیلی ۱ بسته
- بستنی شکلاتی ۱ بسته
- سس شکلات نصف لیوان
- خامه ۱ بسته
- میوه فصل ۱۰عدد
مرحله اول: طبق دستور بالا می توانید کیک کافی شاپی شکلاتی مورد نیاز را درست کنید. اگر می خواهید از کیک ساده استفاده نمایید، به ۱ لیوان آرد، ۳ عدد تخم مرغ، ۱ لیوان آب، ۱ لیوان شکر، نصف لیوان روغن مایع و ۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر و همچنین نصف قاشق چای خوری وانیل نیاز دارید. برای تهیه کیک ساده، تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس مایعات گفته شده را اضافه کنید. در آخر نیز آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن حدود نیم ساعت به کیک زمان دهید تا بپزد.
مرحله دوم: یک قالب کمربندی آماده کنید و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید لبه های کاغذ بیرون باشد تا بتوانید به راحتی کیک را از قالب جدا کنید. در نهایت کیک آماده شده را از وسط نصف کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم: قالب را درون یخچال بگذارید تا سرد شود. در این مدت که قالب درون یخچال است، بستنی شکلاتی را از فریزر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. پس از نیم ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و بستنی شکلاتی را به اندازه پنج اسکوپ بردارید و روی کیک صاف کنید. مجددا قالب را درون یخچال قرار دهید و بعد از نیم ساعت خارج کنید. حال بستنی وانیلی را در دمای اتاق قرار دهید و مثل مرحله قبل به کیک اضافه کنید.
مرحله چهارم: سپس لایه سوم و چهارم این کیک کافی شاپی را نیز به همین ترتیب آماده کنید و در پایان کار، کیک کنار گذاشته شده را روی کیک بستنی قرار دهید. کیک بستنی را یک شب درون فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود. یادتان باشد که حتما روی کیک را با فویل بپوشانید تا سرما آن را خراب نکند. پس از اینکه کیک بستنی به خوبی خود را گرفت، آن را با سس شکلاتی، خامه و انواع میوه های فصل تزیین کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
کیک اسفنجی کافی شاپی، پادشاهی در میان کیک های کافی شاپ + طرز تهیه
کیک اسفنجی، در میان انواع کیک کافی شاپ، جز پرطرفدارترین کیک در کافه ها محسوب می شود. این مدل کیک به دلیل بافت نرم و سبک، تزیینات فوق العاده ای که دارد و همچنین طعم عالی، همواره در منوی سفارش کافه ها، در نظر مشتری جلب توجه کند. معمولا پایه کیک اسفنجی کافی شاپی، در انواع طعم های مختلف مثل وانیلی، شکلاتی، کارامل و میوه های مختلف تهیه می شود و آن را با کرم ها و سس های خوشمزه تزیین می کنند.
مواد لازم برای پخت کیک اسفنجی
- ۲۰۰ گرم آرد
- ۲۰۰ گرم شکر
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق چای خوری وانیل
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
طرز تهیه
مرحله اول: فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و تخم مرغ و شکر را با همزن برقی پنج دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست و کرم رنگ شوند.
مرحله دوم: وانیل، آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و کم کم به مواد اضافه کنید. حال مواد را با لیسک به آرامی هم بزنید تا یکنواخت شود.
مرحله سوم: خمیر را در قالب کیک بریزید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا به آرامی بپزد. پس از گذشت این زمان، به کمک خلال دندان، از پختن کیک مطمئن شوید. اجازه دهید کیک پخته شده درون قالب بماند تا خنک شود و سپس آن را خارج نمایید. سپس کیک را با کرم هایی مثل کرم شکلاتی، کرم وانیلی و یا گاناش تزیین و نوش جان کنید. برای تهیه کرم پودر موکا جهت تزئین کیک، باید ۵۰ گرم شکلات ذوب شده را با ۵۰ گرم خامه ترکیب کنید و حسابی هم بزنید. حال مخلوط به دست آمده را درون یک کاسه رویی گرم کنید تا ذوب شود و روی کیک اسفنجی بریزید.
کیک گردویی کافی شاپی + طرز تهیه
پایه و اساس کیک های گردویی که در کافی شاپ ها می بینید و برایشان ضعف می کنید، گردو است. این مدل کیک به دلیل داشتن تکه های گردو، علاوه بر اینکه طعم لذیذی دارد، یک میان وعده مقوی بوده و میل کردن آن در کنار یک فنجان کاپوچینو، چای و دیگر نوشیدنی های گرم طعمی دلچسب را به جا می گذارد. برای درست کردن انواع کیک کافی شاپ کافی است تا مواد لازم و طرز تهیه آن را بلد باشید تا بتوانید در منزل یک کیک کافی شاپی دلچسب را تهیه نمایید.
مواد لازم برای پخت کیک گردویی
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن نصف لیوان
- بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- جوش شیرین نصف لیوان چای خوری
- کشمش نصف لیوان
- مغز گردو خرد شده نصف لیوان
- آرد ۳ قاشق غذا خوری
مرحله اول: تخم مرغ ها را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسند. در این زمان فر را روشن کنید تا گرم شود و بعد به سراغ تهیه مایه برای پخت کیک بروید.
مرحله دوم: پودر هل، وانیل، شکر و تخم مرغ ها را با دور تند همزن، هم بزنید تا مایع به شکل خمیری در آید. دقت داشته باشید که مواد را نباید بیش از حد هم بزنید، زیرا باعث می شود تا مایع کیک سنگین شود و خوب مغز پخت نشود.
مرحله سوم: در این مرحله از تهیه کیک کافی شاپی، شیر و جوش شیرین و روغن را اضافه کنید و به آرامی در حد دو سه دور هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و با لیسک آن را به خوبی با مواد ترکیب نمایید.
مرحله چهارم: در این مرحله از تهیه کیک کافی شاپی، گردوی خرد شده را به همراه کشمش و سه قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کنید. این کار باعث می شود تا مواد سنگین شود و نسوزد. حالا وقت آن است که کشمش و گردو را با مواد قبلی مخلوط کرده و در قالب بریزید و حدود ۵۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید تا حسابی مغز پخت شود. می توانید با نوک انگشت از پخته بودن یا نبودن آن مطمئن شوید. روی کیک را با گاناش غلیظ تزیین کنید تا طعم فوق العاده ای داشته باشد.
کیک مغزدار هویجی+ طرز تهیه
در میان انواع کیک کافی شاپی، کیک های مغزدار به چشم می خورد. بیشتر کافی شاپ ها برای جلب نظر مشتری در تهیه کیک های مغزدار خود از هویج استفاده می کنند که این ترکیب، کیک شما را بی نظیر خواهد کرد. در لیست انواع کیک کافی شاپ، کیک مغزدار هویجی، همیشه در اکثر کافه ها مورد استقبال و توجه مشتری قرار دارد.
مواد لازم برای پخت کیک مغزدار هویجی
- هویج رنده شده ۲ لیوان
- آرد ۵/۱ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- روغن نصف لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- جوز خرد شده کمتر از نصف لیوان
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
مرحله اول: برای تهیه کیک مغزدار هویجی، ابتدا فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و هویج ها را شسته و رنده کنید. سپس آرد و بکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط نمایید.
مرحله دوم: شکر و روغن را با همزن هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب و کرمی رنگ شود. در این مرحله تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: هویج رنده شده، جوز و وانیل را به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید. مواد خشک را به آرامی به خمیر اضافه نموده و با لیسک هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. سپس مواد را درون قالب کیک بریزید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان دهید تا به خوبی مغز پخت شود. بعد از خنک شدن کیک را به کرم پنیری و یا کرم وانیلی آغشته کنید.
ارسال دیدگاه